Inspiration

Naturlig skönhet med glow för dig och miljön

När våren blommar vill vi också göra det. För visst vill du nu släppa ut håret så där filmiskt, nästan i slow-motion? Årstiden påminner oss om vår vackra omvärld, som vi vill i ta hand om lite extra – precis som ditt hår. Den nya Pure-serien från SYOSS är en professionell hårvårdsserie anpassad efter både look och livsstil och tar salongen hem till dig. Produkterna är allergianpassade och veganska, och är speciellt framtagna för dig som vill bry dig både om naturens resurser, och ett naturligt vackert hårsvall!

SYOSS Pure-serien är utvecklad av professionella frisörer, certifierad och testad av ECARF, vilket betyder att den är allergianpassad. Hårvårdsprodukterna är också certifierade av EU Ecolabel, och flaskorna är delvis tillverkade av återvunnen PET. Samtliga produkter i serien är helt utan animaliska ingredienser.

Så här skapar du vårens 3 naturliga trendstilar med Pure-serien:

Skäm bort dig!

Vårens looks börjar med rätt schampo och balsam. Hårvårdsprodukterna från Pure-serien skämmer bort dig som om du vore på salong, och lägger grunden till ett välvårdat hår som är lätt att jobba med. Produkterna har tagits fram för att passa känslig hud – samtidigt som de använder micell-teknik för att ta bort smuts och föroreningar på bästa sätt. Både schampo och balsam är producerade utan silikoner, mineraloljor, tillsatta färgämnen och animaliska ingredienser. Och därmed skonsamma mot hår och hårbotten – och omvärld!

Produkterna som sätter looken:

Fresh - Syoss PURE Fresh – shampoo og balsam.

1. Fresh - Syoss PURE Fresh – schampo och balsam.

För normalt hår och daglig tvätt och uppfräschning. 

2. Smooth - Syoss PURE Smooth – schampo och balsam.

För normalt hår, men passar extra bra för dig med frissig kvalitet och som vill ha blankt, lättjobbat salongshår. Bra anti-frizz produkt för vårens flygiga hår.

Smooth - Syoss PURE Smooth – shampoo og balsam.
Volume - Syoss PURE Volume - shampoo og balsam.

3. Volume - Syoss PURE Volume - schampo och balsam.

För tunt till normalt hår, och för dig som vill ha en lätt känsla med volym. 

Paris-boho-chic – med rätt stylingprodukt!

Dröm dig bort till Paris med en äkta boho-chic look som kännetecknas av nonchalanta vågor, självsäkert ”slarvig” och romantisk känsla. En glödhet look inför vår- och sommarsäsongen, där vårt torrschampo fixar stilen. Kamma igenom håret med fingrarna, spraya och massera in produkten vid rötterna på torrt hår. Har du inte tvättat håret på ett par dagar? Det går fint.

Tips: Sov med flätor och fäst några hårslingor med hårnålar på olika ställen för den rätta avslappnade looken efter torrschampo.

Produkten som sätter looken:

Pure Fresh Dry Shampoo – torrschampo. Lämnar håret fräscht mellan tvättar och är den ultimat stylingprodukten för naturliga frisyrer. Bra till både vardag och semester.

Pure Fresh

Picknick-looken – perfekt självfall med mousse!

Pure Volume

Det vackra naturliga självfallet passar vårens alla tillfällen, men looken behöver, trots namnet, ofta lite hjälp på vägen. Vår mousse fixar stilen genom att skapa volym, öka fylligheten och ”boosta” håret till rätt karaktär. Krama in moussen i lätt fuktigt hår och forma eller föna som du önskar.

Tips: Håll stilen enkel och sätt upp håret på hjässan i en lös tofs med en trendig scarf.

Produkten som sätter looken:

Pure Volume Mousse. En lätt mousse, som ger håret stadga i 48 timmar, utan att tynga ner eller torka ut. Perfekt för styling och för att skapa det naturliga självfallet.

Lekfulla lockar – hårsprayen fixar vårglamouren!

Vårens stora, glamourösa lockar vill även vara lite lekfulla. Spraya varje hårslinga med hårspray innan du börjar forma lockarna med locktång eller plattång. När du har fått till önskad frisyr, våga skaka håret och separera lockarna något – och avsluta stylingen med vår hårspray som håller för både sena kvällar och premiärfester. 

Tips: Bryt sidbenan efter halva benan, det ger volym och en mer lekfull look.

Produkten som sätter looken:

Pure Hold Hairspray – hårspray. En oparfymerad hårspray som håller i 48 timmar och ger hög finish, utan att det känns torrt och klistrigt. 

Pure Hold

Ha en härlig vår med SYOSS PURE!