Inspiration

Vilka hårvårds- och stylingprodukter kan jag som har känslig hårbotten, känsligt hår eller allergi använda?

Vårt mål är att erbjuda dig den professionella hårvård och styling ditt hår förtjänar och det är därför som alla våra SYOSS-produkter skapas och testas av frisörer.

Produkterna för hårvård och styling i SYOSS Pure-serien är perfekta för alla våra kunder som har känslig hårbotten, känsligt hår eller allergi, men ändå vill kunna få professionella resultat hemma.

Så vad är det som gör våra nya produkter så bra för dig med känslig hårbotten eller känsligt hår?

Hårvård

 1. Skonsam micellär rengöringsteknologi – miceller samlas runt smuts och fett, vilket innebär att de drar ut orenheterna ur håret eller huden. Detta är extra skonsamt för hårbotten eftersom huden då inte känns stram eller torr.
 2. Professionella kunskaper om olika hår- och hudtyper – vissa hud- och hårtyper är extra känsliga för vissa ämnen som kan täppa till porerna i hårbotten. Det är därför vi har valt att utesluta mineraloljor, silikon och färgämnen. De här ämnena är inte nödvändigtvis skadliga, men de kan irritera vissa hud- och hårtyper. 
 3. Certifierad med EU-blomman  – bättre för dig och för miljön. Professionella resultat, skonsamma sammansättningar, miljövänligare förpackningar.

SYOSS Pure Hair Care erbjuder tre produktlinjer, specialdesignade för alla med känslig hud, känsligt hår eller allergi. 

1. Fresh Micellar Shampoo & Lightweight Conditioner

Rengör och fräschar upp! Perfekt för normalt hår med tendens till feta hårrötter

2. Smooth Micellar Shampoo & Lightweight Conditioner

För salongsvackert mjukt och slätt resultat. Bäst för normalt hår som hare tendens att vara krusigt och flygigt.

3. Volume Micellar Shampoo & Lightweight Conditioner

Lätt, luftig spänst och volym. Perfekt för tunt till normalt hår som saknar volym.

Styling

 1. Allergivänliga sammansättningar utan att kompromissa med ett professionellt resultat
  Våra SYOSS Pure-produkter är certifierade och testade av ECARF*. Det gör produkterna lämpliga för personer med allergi och/eller känslig hårbotten.
  *ECARF – European Centre for Allergy Research Foundation
 2. Veganska sammansättningar
  Ingen av våra SYOSS Pure-stylingprodukter innehåller ämnen med animaliskt ursprung.

SYOSS Pure Hair Styling-serien erbjuder tre produkter – perfekta som komplement till hårvårdsserien eller för alla som vill få professionella stylingresultat och för personer som lider av känslig hud, känsligt hår eller allergi.

Pure Hold Hairspray

1. Pure Hold Hairspray

Pure Hold Hairspray – en hårspray med medelstarkt stöd (nivå 3) för varaktig stadga med len finish i upp till 48 timmar. Torkar inte ut håret. Doftfri.

Användning:
Applicera i torrt hår. Spreja lite i taget från ett avstånd på ca 30 cm. Om ventilen täpps till, skölj den med varmt vatten.

Tips: Applicera hårsprayen på varje slinga när du använder en locktång för att få ännu mer definierade lockar som håller längre.

2. Pure Fresh Dry Shampoo

Pure Fresh Dry Shampoo – ett fräscht torrschampo med ett resultat som håller länge och känns skönt att röra vid. Gör att rötterna ser (och känns) fräscha ut och efterlämnar inga rester när du har borstat ur håret.

Pure Fresh Dry Shampoo

Användning:
Dela upp håret i mindre sektioner och spreja direkt på rötterna från ett avstånd på ca 20 cm.
Massera håret med fingrarna för att bli av med eventuella rester eller borsta försiktigt.

Tips: Om du vill att lockarna ska hålla längre, spreja torrschampot över hela håret för ”dagen efter”-känsla. 

Pure Volume Mousse

3. Pure Volume Mousse

Pure Volume Mousse – en lätt och volymökande mousse som ger håret en luftig volym i upp till 48 timmar, utan att det känns torrt. Tynger inte ner håret. Fri från alkohol.

Användning:
Skaka väl och håll flaskan upp och ner. Klicka ut mousse i handflatan och applicera på vått hår. Föntorka håret för en mer intensiv effekt. Skölj ej ur.

Miljövänlig och skonsam hårvård & styling för alla våra kunder som vill ha professionella resultat – men framförallt för dem med känslig hårbotten, känsligt hår eller tendens till allergi.

Certifierad och kvalitetstestad av ECARF – Produkter som har blivit certifierade av ECARF (European Centre for Allergy) har helt anpassats efter behoven hos allergiker. De har testats och godkänts vilket gör att det är extremt osannolikt att våra sammansättningar kan orsaka några allergiska reaktioner.

Alla SYOSS Pure-produkter har fått kvalitetsstämpeln ECARF.

Tvätta, vårda, skölj & styla! För salongsvackert hår, varje dag med SYOSS Pure, det rent professionella, miljövänliga alternativet.