Certifierat skonsamt vid allergi och känslig hårbotten

Tycker du att det är svårt att hitta produkter som ger professionella resultat men passar dig med känslig hårbotten eller känsligt hår? Eller för dig som har tendens till allergier?

Det är med stor glädje vi presenterar vårt senaste tillskott i SYOSS-familjen – en serie produkter för hårvård och styling som ger professionella resultat samtidigt som de är specialutvecklade för våra konsumenter med allergi, känslig hårbotten eller känsligt hår. Alla produkter i SYOSS Pure-sortimentet är certifierade av ECARF.

Vad är ECARF?

ECARF

ECARF står för ”European Centre for Allergy Research Foundation” och är en icke-vinstdrivande organisation. ECARF stödjer och arbetar för att främja forskning, utbildning och allmän medvetenhet om allergologi och dess stora betydelse i vardagen – framförallt för personer som lider av allergi. Förutom detta arbete delar ECARF även ut kvalitetsstämpeln ECARF till allergivänliga produkter och tjänster. 

De produkter och tjänster som ECARF certifierar har helts anpassats efter behoven hos allergiker.

En oberoende rådgivande expertpanel bestående av femton ledande internationella forskare och tekniker har utvecklat kriterierna som vi använder för att utvärdera olika produktgrupper. De stränga tröskelvärden och uteslutningskriterier som ingår gör en allergisk reaktion mycket osannolik.

En produkt får kvalitetsstämpeln när det genom kontroller eller undersökningar kan bevisas att dessa kriterier har uppfyllts.

För mer information om ECARF eller för att se olika certifierade produkter, besök deras webbplats här.